UD el follet del bosc: pintem fulles en negatiu... al laboratori de llum!!!

És la primera sessió que fem aquest nou curs i estem tots molt emocionats. Hi participem tots! Des dels més petitonets fins als més grans.
Els Elmers tenen preparats alguns jocs de llum, daus, ous, i piràmides que canvien de colors , també la taula de llum, i les Ratetes i les Caputxetes a més a més ceres toves fluorescents per pintar sobre la taula folrada de paper de mural i temperes líquides també fluorescents per fer l’activitat de la UD el follet del bosc, pintar fulles en negatiu!
De l’activitat en si el més important que en traiem és que hem gaudit moltíssim descobrint davant noves situacions, nous contextos, fent servir la nostra imaginació i  contagiant-nos els uns als altres les ganes de conèixer molt més!!  Jugar amb la llum és fascinant!! Experimenten, descobreixen i el més important de tot, gaudeixen moltíssim!! Ens ha encantat l’activitat.















Comentaris

  1. Que divertidisimo, dan ganas de descubrir y jugar alli con ellos! Sois geniales las 3! pero a Carla no la veo por ningun sitio jajajaja 😘Muchas gracias por mostrar estas ideas geniales y asi ver como disfrutan los peques no tiene precio!

    ResponElimina
  2. Eso si Carla enseguida ha reconocido a Abril en la foto! Que emocion ver como reconoce a sus compis de guarde!

    ResponElimina
  3. siii Maria los viernes de laboratorio de luz son muy mágicos!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!