PROJECTE COMPARTEIX UN DIA AMB NOSALTRES: experiència de la Lídia, la mare de l'Adrià de la classe dels cargols!

La “setmana passada” vaig tenir el privilegi de poder compartir un dia a la llar d’Infants Pescallunes.

Comencem a les 9h del mati, com cada dia els petits Pescallunes van arribant, alguns ja fa una estoneta que hi son, es posem la bata un peto i vinga cap al pati a jugar a esperar que arribin tots, alguns hi van contents, uns altres una mica tristos i se’ls hi escapa una llàgrima, però de seguida reben una abraçada de les educadores i aquí no ha passat res, s’han acabat els plors.

Jugar al pati és molt divertit! Amb les motos fem corredisses amunt i avall, al sorral amb les pales, cubells, rasclets... fem pastissos de tota mena fins i tot flams amb sal i pebre! I les educadores amb mil ulls, perquè cap d’ells faci cap entremaliadura.

Al cap d’una estoneta a recollir-ho tot que hem de fer el bon dia i el pastoret!
És molt emocionant veure com els nens, tant petits reconeguin la seva cançó i fins i tot l’arribin a cantar encara que sigui a la seva manera! Esmorzem i a seguir amb les activitats programades per avui.

Passa el temps volant i ja sentim com les educadores canten la cançó per anar a dinar, fem un tren i tots cap al menjador, tots ben assentats i a esperar el plat. Amb molta paciència tots s’acaben el menjar, alguns els costa més que altres, però que maco que és veure com s’espavilen ja de ben petits.

A mesura que s’acaba el dinar, van desfilant cap a dormir, traiem sabates i comencen les carícies, massatges, qualsevol cosa és vàlida perquè trobin confort els que més els costa dormir i al cap d’una estoneta ja tenim tots els angelets ben adormits.

Vull agrair a les educadores la seva feina, perquè han de tenir molta paciència! Pel fet que m’hagin deixat passar un dia amb la seva companyia i sobretot als petits Pescallunes per l’acolliment que m’han donat. Gràcies!

I evidentment recomano a tots els pares que puguin, que vagin a passar un dia a la llar! És una experiència molt maca!

MOLTES GRÀCIES LÍDIA PER COMPARTIR AQUESTA ESTONA AMB TOTS NOSALTRES!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!