TALLER DE PASTISSERIA: la mare d'en Lluc de la classe de la Caputxeta Vermella, la Judith, ens porta una recepta per fer cruixents de xocolata!

De ben segur, que en aquests moments, som els nens i nenes més dolços de l’Alt Empordà!!


Avui hem fet servir una recepta que ens va portar la Judith, la mare d’en Lluc Sabrí, de la classe de la Caputxeta Vermella: Cruixents de xocolata!! Boníssims i molt i molt senzills de fer! En primer lloc necessitàvem xocolata negre en pastilla i fruits secs, en aquest cas hem fet servir avellanes! Ah! si, ahir en vam parlar! El primer que hem fet és fondre la xocolata a la nostra fondue, després hem omplert les mànigues pastisseres amb la xocolata fosa i hem començat a fer els cruixents! Semblaven xurros!! Tot seguit hi hem posat una avellana al damunt. Els hem deixat refredar a la nevera, i ... llestos per menjar!! mireu què divertit!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!