UP ART I TARDOR A VENTALLÓ: sessió d'art a càrrec de la Marta, la mare de la Muriel. Ens preparem per visitar la Fundació Perramón!

Com ja sabeu, per acomiadar la nostra Up Art i tardor a Ventalló, demà, divendres, anirem a visitar la Fundació Perramón aquí mateix a Ventalló! Tenim molta sort de tenir una fundació d’art al nostre poble i que ens la deixin visitar!!! Moltíssimes gràcies Joan, per obrir-nos una hora abans!! Bé, per preparar aquesta visita, que ens la guiarà la Marta, la mare de la Muriel, avui ha vingut a la Llar i entre tots hem fet una nova sessió d’art! Hem intentat fer dues rèpliques de dos obres que ens trobarem a la Fundació. La Marta ens ha explicat que per fer un quadre podem fer servir pintura però moltíssimes coses més! Per exemple un collar, un bolígraf, llana d’ovella, sabates, mitjons... i mireu què hem fet!!! La primera obra l’hem anomenat “geometria en vermell i negre”, mireu que bé ens ha quedat!!
La segona obra “capvespre a la surera” també ens ha quedat genial!!
Al mateix temps, els fruits de temporada pintàvem un mural que també hem titulat “capvespre a la Llar” Ens ho hem passat teta!! Moltes gràcies Marta!! Hem gaudit molt de la teva companyia!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!