PROJECTE COMPARTEIX UN DIA AMB NOSALTRES: experiència de la Delphine, la mare de la Cloé, de la classe dels fruits de temporada!

Hola, sóc la Delphine la mare de la Cloé. He d'escriure només un cop i encara tardo dos mesos a fer-ho! Primer de tot, gràcies per tenir un bloc i escriure'ns cada dia per poder estar informats de tot el que feu! Com va ser la meva experiència? Vaig coincidir amb una sortida! Que bé, perquè sempre treballo i no puc anar-hi mai... Malgrat que no teniem gaire temps, vaig poder veure el que era el BON DIA! Em va agradar molt, moltes gràcies!! Després de la sortida, tots al pati! Es divertit veure com interactuen, com van a la seva i quan s'ha acabat, tots a recollir i a escoltar les historietes de la caixa "magica" de la Montse. Increible, cadascú al seu ritme recollint però saben el que han de fer si volen després disfrutar d'una estona de diversions. I sí sí tots calladets i escoltant!! L'hora del dinar, altre moment també a tenir-ho ben gestionat... En trec una molt bona experiència! Molt admirable la feina que feu i un gran agraïment de poder deixar-nos venir a passar un dia amb vosaltres!
Moltes gràcies Delphine per passar aquesta estona amb nosaltres! esperem que n'hagis gaudit igual que nosaltres ho hem fet de la teva companyia!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!