Tret de sortida de la nova UD: descobrim la màgia a través dels contes!

Hem escollit treballar a través dels contes ja que el mes d’abril és el mes per excel·lència del llibre. Entrarem al món dels contes tot descobrint on els podem trobar, creant un espai adient per poder-los mirar… a més a més a través d’aquests descobrirem emocions i arts plàstiques!
Els infants s’endinsaran en la màgia de les arts plàstiques i al món de les emocions a través dels contes. Al mateix temps aniran adquirint certs hàbits i destreses manuals per poder desenvolupar capacitats i habilitats com la comunicació, l'observació, el concepte d'espai, l'abstracció, fer hipòtesis, la psicomotricitat fina...
Coneixeran diferents tècniques i materials d'expressió plàstica i aniran adquirint continguts lògic-matemàtics a partir de la taula de llums, la llum negre com a concepte màgic. 

Aprofitarem, també, per a inaugurar el racó del intercanvi de contes, on es poden portar contes de casa, ben marcats amb el nom i es poden intercanviar amb els dels seus companys i companyes, això sí, sempre tenint en compte, al igual que quan anem a la biblioteca, que el conte que escollim no és nostre, i per això hem de tenir una especial cura!
A l'entrada de la Llar hi haurà una taula, on ja n’hi trobareu de nostres, i a on hi podeu deixar de vostres i triar-ne un, el que més agradi al vostre fill o filla, també hi trobareu una fitxa on hi heu de posar el llibre que us emporteu. No importa el temps que el tingueu! en podeu gaudir tranquil·lament!!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!