Benvinguts al nou curs!!

Us volem donar la benvinguda a la nostra - vostra Llar d’infants Pescallunes de Ventalló!! Estem molt contentes d’iniciar un nou curs escolar i, amb aquest, una nova aventura per a tots plegats, en la que de ben segur ens ho passarem d’allò més bé tots junts, compartim un munt d’experiències i d’emocions!!

Com ja sabeu estem en ple procés d’adaptació, un procés que podríem qualificar com a diferent, potser un xic més complicat o difícil, tant pels vostres fills i filles, com per a vosaltres com a pares, fins i tot per a nosaltres les educadores. L’adaptació és un procés individual de cada infant, a uns els costa un xic més que a d’altres, però el que és ben segur que entre tots aconseguirem que els vostres fills i filles estiguin d’allò més bé en el seu nou entorn.

Avui, a la classe de P0/P1, que aquest anys hem volgut anomenar “el patufets”, hem començat per explorar un a un cada espai i cada racó de l’aula! Hem donat la benvinguda als nous companys i companyes i ens hem retrobat amb els que ja ens coneixíem!

A la classe de P2, que hem anomenat “els tabalets”, després de retrobar-nos i saludar-nos de nou, que per cert, hem estat tots molt contents de tornar-nos  a veure, i donar la benvinguda als nous companys, també hem volgut explorar els diferents racons de joc que ens ha preparat la nostra educadora!! I... la Sílvia ens ha presentat a un nou company, un conill molt eixerit que es diu... siiii Tabalet, que ens acompanyarà al llarg del curs Ens hem compromès a cuidar-lo moltíssim i  portar-lo amb nosaltres a tot arreu!! 

us deixem unes fotos d'aquests primers dies a la Llar...




















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!