Tret de sortida a la nova UD: El Sr. Patata i els sentits endormiscats

Aquesta Unitat Didàctica pretén aproximar als infants de forma lúdica al coneixement de les principals característiques físiques dels objectes a través sentits.

Utilitzarem el conte del sr. Patata per tal de despertar l’interès dels infants a participar en les diferents propostes plantejades. Amb les diferents activitats que integren la UD, d’una banda pretenem que els nens i les nenes identifiquin les parts del cos relacionades amb la vista, l’oïda, el tacte, l’olfacte i el gust. D’altra banda, volem posar als infants en situació de descobrir, d’experimentar i d’identificar els atributs i les qualitats sensorials dels objectes principalment,  així com d’ oferir-los possibilitats de fer correspondències qualitatives, d’apreciar els canvis qualitatius en els objectes i de fer agrupacions, classificacions i ordenacions per criteris qualitatius a partir tant de dinàmiques, com de material elaborat, que deixarem a la seva disposició. 

Doncs avui, de cop i volta, estàvem esmorzant i... hem sentit un algú que feia molt d’enrenou dins una capseta!! Sabeu qui hi havia? El Sr. Patata!! I així ha començat el nostre conte...que ens ha servit per introduir la nova UD. Mireu, mireu que encuriosits estàvem...
















 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!