PROJECTE "COMPARTEIX UN DIA AMB NOSALTRES": experiència de l'Anabel, mare de la Jana



L’equip d’educadores de la Llar d’infants m’han demanat que expliqui breument el meu dia viscut a la Llar d’Infants. Explicar-ho breument és un xic complicat, des del primer moment, des de primera hora, ha estat tota una experiència, veure entrar els nens i nenes a la Llar, a la classe, veure com s’acomiaden dels pares, avis, cangurs, alguns amb algun petit que altre plor i veure com de seguida troben una carícia de les educadores o algun gest tranquil•litzador ha estat la meva primera emoció.
Poder fer el bon dia, el pastoret, ha estat genial. Conèixer l’activitat que tan amb tanta cura els hi tenen preparada, poder-la fer amb ells, veure les seves cares al pintar amb melmelada, un tacte llefiscós però a la vegada dolç, són sensacions per mi indescriptibles.
L’hora del pati, moment de gran estrès a nivell d’educadores, controlar qui vol una moto i qui la té, vigilar aquell que vol pujar al tobogan però que encara és massa petit per fer-ho tot sol, mirar que les pales de sorra vagin a dins de la galleda i no per sobre del cap del company...., aquest ha estat un moment divertit.
“ Cul a la cadira per menjar ”, l’hora de dinar, poder fer que la cançó és dugui a terme us puc assegurar que no és fàcil, però veure que amb mooolta paciència tots acaben asseguts als seus llocs és genial.
Mans i cara netes....pipís fets....sabates fora i ..... a dormir. Massatges per aquí, carícies per allà, moment angelets tots tranquils i dormidets.
Bé, ha estat una experiència enriquidora, recomano a tothom que pugui fer-la que no s’ho pensi, que vingui a passar un dia a la Llar d’Infants, veure al teu fill/a en el seu entorn escolar és meravellós.
Moltes gràcies per deixar-me passar un dia amb vosaltres.

Anabel.



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!