PROJECTE COMPARTEIX UN DIA AMB NOSALTRES: IRENE, MARE DE LA GINA C. DE LA CLASSE DE LA CAPUTXETA VERMELLA


                                                                                              DIVENDRES 23 DE MARÇ 2012




UN DIA A LA LLAR D’INFANTS PESCALLUNES.


Aquest passat divendres va ser un dia especial per mi, vaig anar a passar el dia a la Llar d’infants de Ventalló. Vaig quedar molt sorpresa de la organització de les mestres   de la llar (Montse, Aroa i Silvia). Varem tenir sort i va fer molt bon dia, a l’arribar els nens de P2 estaven contents i nerviosos a l’hora, anven a fer salts a les basses dels voltants de la llar, tots anaven molt ben equipats amb botes d’aigua, van disfrutar molt, incloses la Silvia i l’Aroa que van ser les que els van acompanyar.
Els nens se P1 es van quedar a la classe, (amb la Montse i Jo, Irene mare de la Gina Casellas) i desprès de fer el bon dia ,que es increible els nens la capacitat de memòria que tenen i les ganes de participació que demostren, la Montse va preparar tot el material per fer pscico, s´ho van passar teta , ara pujo jo, ara tu, jo per sota, jo les escales……
Tot seguit van  sortir al pati, es van treure les motos, cotxes, pilotes.... i  a jugar. Al cap d’una estona veren arribar els de P2 , tots contents i xops com ànecs.
La organització és increïble, mentres  unes canviaven de roba els nens les altres vigilavem el pati. Un cop tots canviats  fem una fila i cap al menjador a dinar. Uns quants nens van marxar a caseta  i la resta a dinar. Desprès de dinar allà a la una, rentem mans i cara que  és l’hora de la migdiada, tots a dormir. Quin silenci i que guapos que són quan dormen,quina pau.
Sobre les tres ja despertem els nens i comencem a vestir, canviar bolquers ....
Com que fa tan bon dia decidim sortir a jugar al pati, que els i encanta sortir a fora. I a les quatre hora de berenar, mmmmmmmm que bo galetes amb nocilla , quines cares tots semblen pallassos amb la cara plena de xocolata. 
Aqui s’acaba el meu dia a la llar, un dia genial per mi i una experiència molt gratificant.

Moltes gràcies per aquest dia.


                                                                                              IRENE TEIXIDOR ROURA



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!