UD Viatge entre el Sol i la LLuna: conte "El Sol"

Per presentar la Ud hem fet activitat conjunta i hem explicat el con del Sol! Un conte molt bonic que també ens ensenya a que no sempre podem tenir allò queens agradaria o  voldríem, que ens hem de conformar amb el que tenim i tal hi com som!! 


"EL SOL
Un nou dia, havia arribat, i el nostre amic el Sol ja estava llest per sortir.
Des de ben d'hora, ja estava preparant-se per que el dia fora "Un Gran Dia".
Sense adonar-se'n va arribar la seva hora i el cel es va vestir de llum i color.
El nostre amic el sol estava molt content, ja que cap d'aquests núvols travesses havien vingut a tapar la seva resplendor avui.
Des del cel, veia els nens jugar i riure al parc, la platja ... i se sentia feliç perquè sabia que en part era gràcies a ell.
Observant a un grup de nens, va escoltar com explicaven el que anaven a fer quan es fes de nit, el Sol va escoltar molt atent com un d'aquests nens deia: "Que ganes tinc que es faci avui de nit, perquè són les festes de el meu poble i aquesta nit van a celebrar-ho, omplint el cel de brillant coets, coets que són com estrelles ... "
El Sol es va posar molt trist i no va voler seguir escoltant. El també tenia ganes de veure aquests coets, però sabia que no podia ser.
Va arribar la nit i el Sol es va amagar. Aquesta nit va estar molt trist pensant en el bé que s'ho estaria passant tots veient aquests bonics coets.
Tan trist estava que va estar diversos dies sense sortir, es passava tot el dia amagat.
Un dia cansat d'aquesta soledat va decidir sortir i es va adonar que tots al veure-li estaven molt contents i es notava que li havien trobat molt a faltar.
Llavors es va sentir molt feliç i es va adonar que, encara que no sempre podem fer el que ens agrada ens hem de sentir feliços del que som i intentar que tots els altres també ho siguin."












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!