Taller de dansa en família


La llar d’infants té entre els seus objectius, que l’infant domini progressivament el seu propi cos, tot adquirint noves habilitats motrius i augmentant l’autonomia en els desplaçaments. Tanmateix, és fonamental donar un significat social i cultural a aquest moviment a través del descobriment de l’expressió i comunicació de diferents llenguatges, com per exemple el ball, l’activitat plàstica o el llenguatge oral, que permetran a l’infant l’organització i la representació mental de les seves experiències.

La dansa propicia la manifestació i expressió de les pròpies emocions i sentiments a través del ball, facilitant el progrés en el domini de la coordinació i el control de la dinàmica del cos. La música dóna forma al gest per anar-se convertint en moviment i dansa. A través dels jocs musicals s’exploren ritmes, es millora la plasticitat dels moviment per l’expressió del gest i es construeixen relacions positives entre l’infant i l’adult.

Aquest taller va dirigit a les famílies que vulguin compartir amb els seus fills noves formes de gaudir a través de la dansa, el moviment i l’expressió. Gaudireu explorant altres formes de relacionar-vos, desenvolupant el  llenguatge corporal i la imaginació. Les eines de treball són la música, el joc, la improvisació i la creació.

Ja només ens queda agrair a la Bàrbara la possibilitat de poder gaudir del seu taller i donar les gràcies a les famílies que en van participar!! i finalment a l'Ajuntament de Ventalló per cedir-nos l'espai per poder-lo dur a terme!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!