ARRIBA LA TARDOR...


Un cop més els petits Pescallunes ens hem endinsat en una nova aventura: després d’esmorzar tots plegats, hem vist que hi havia alguna mare esperant a fora.... ah! Ja recordem... avui fem una nova sortida...!! i és que con que ja ha arribat la tardor volem veure com està el parc de la Bassa durant aquesta època de l’any!! Així doncs, tots a la corda i cap a la Bassa hi falta gent!!
Tot cantant, en un tres i no res ja hi hem arribat... el primer que hem fet és seure i fer el bon dia! Sí, sí, avui hem fet el bon dia al parc, i sabeu amb qui? Amb en Tupí i la Caputxeta Vermella! Ha sigut molt divertit, de ben segur que ens han sentit tots el veïns de Ventalló!
Després hem corregut darrera les fulles que ja havien caigut, unes de grogues, unes de marrons, unes que encara tenien tons verdosos... cal dir que els gronxadors i el tobogan no han passat desapercebuts, però amb tot i això hem parat força atenció al conte que ens ha explicat la Montse, sobre una fulla viatgera! Després de cantar unes cançonetes, tot xino xano hem tornat cap a la Llar! Ens ho hem passat d’allò més bé!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!