EL PARE DE LA THAÏS ENS EXPLICA UN CONTE

Avui divendres... quina sorpresa hem tingut tots plegats!! Hem tingut una visita molt agradable. Com ja sabeu, fa uns quants dies que vam donar continuïtat al projecte iniciat el curs passat: “comparteix un conte”. Com ja us vam dir, podeu intercanviar contes amb els vostres companys i companyes, podeu portar-nos qualsevol dibuix del conte que escolliu, i fins i tot podeu, vosaltres pares, venir a la Llar i explicar-lo a la resta de companys i companyes dels vostres fills/es.
Doncs avui hem tingut el primer convidat. Ha vingut l’Alejandro, el pare de la Thaïs de la classe dels Tres Porquets i ens ha explicat el conte de la Michelle, una granoteta molt tímida. Bé, en realitat el títol és: “Michelle, the shy frog”, si, si, el més curiós de tot és que ens l’ha explicat en anglès! Tots estàvem ben bocabadats... inclús algun petit Pescallunes deia: “que diu el pare de la Thaïs?” ha estat una estona molt agradable i molt divertida. Mireu, mireu aquestes fotos que us pengem...
 






 
Moltes gràcies Alejandro per fer-nos passar aquest bon moment! Una forta abraçada de tots els Pescallunes i les seves educadores!

Comentaris

  1. Visca el pare de la Thaïs!!! Espero que us agradés molt a tots el conte de la Michelle, la granoteta tímida, i que us doni l'entrada a aquesta llengua tan "extranya...", l'anglès!

    Una abraçada,
    Elisabet (la mare de la Thaïs)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!