Projecte biblioteca






Ens hem proposat iniciar un nou projecte, a la Llar, amb dos objectius:
1. Establir una relació més directa dels nens i les nenes de la Llar amb el seu poble, conèixer i poder comptar amb les possibilitats que aquest ofereix.
2. Donar continuïtat al projecte iniciat a la Llar sobre l’aprenentatge prematur de la lectura i potenciar l’hàbit lector amb l’ús i dinamització de la biblioteca del poble.
D’aquesta manera, un dia a la setmana, un nen/a de la classe dels esquirols (P1) i un nen/a de la classe de les tortugues (P2) aniria a la biblioteca, acompanyat pels pares, germans o avis a buscar un llibre del seu interès, el tindria a casa durant el cap de setmana i el pot portar a la llar per poder-lo compartir amb la resta de companys fins que el torni , i així successivament. Cada nen pot portar un dibuix fet, entre tota la família, i el penjarem a l'escola, com també ens agradaria molt que les mames, els papes, avis... s'animin a venir-lo a explicar!
Ara ja fa uns mesos que hem donat el tret de sortida al projecte biblioteca i la veritat és que tots plegats estem molt contents! alguns pares ja s'han animat a venir a la Llar a explicar el conte que ha escollit el seu fill! moltes gràcies per la vostra col·laboració!!
Com podeu veure, el projecte intenta vincular la Llar al poble i a l’ús d’un dels equipaments culturals que més pot influir en l’hàbit de la lectura.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!