DONEM EL TRET DE SORTIDA AL PROJECTE BIBLIOTECA

Durant el curs passat, des de la Llar d’infants, ens vam proposar iniciar un nou projecte, "LA BIBLIOTECA DEL NOSTRE POBLE", amb dos objectius:

1. Establir una relació més directa dels nens i les nenes de la Llar amb el seu poble, conèixer i poder comptar amb les possibilitats que aquest ofereix.

2. Donar continuïtat al projecte iniciat a la Llar sobre l’aprenentatge prematur de la lectura i potenciar l’hàbit lector amb l’ús i dinamització de la biblioteca del poble.

Un dels objectius del nou curs és donar continuïtat a aquest projecte, i és per això que ja fa uns dies, Cargols i Abelles, van començar a anar a la biblioteca a buscar un conte i compartir-lo, després, amb tots els seus companys i companyes!

L'Arnau, de la classe dels cargols, i la mare varen escollir el conte de "la Rateta que escombrava l'escaleta", i ens van portar un dibuix molt bonic, que van fer entre tots dos, per poder-lo ensenyar a tots els Pescallunes. La Maria O., i la seva mare van optar pel conte "L'estrella de la Laura", la Montse, la mare de la Maria va venir a la Llar i ens el va explicar, a més a més, ens va portar unes estrelles de xocolata boníssimes!! ... veurem quin serà el proper...!!! us esperem a tots!!
 L'Arnau i la seva mare, la Míriam, ens fan un dibuix del conte "La Rateta que escombrava l'escaleta"
MIRIAM, ÉS MOLT BONIC EL DIBUIX!! MOLTS PETONETS DELS PESCALLUNES!!

 La Montse, la mare de la Maria O. , ens ve a explicar el conte "L'estrella de la Laura"





 La Montse i la Maria ens reparteixen estrelles de xocolata!!



UUMM!! que n'eren de bones!!
MOLTES GRÀCIES MONTSE, UNA ABRAÇADA DELS PESCALLUNES!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!