BENVINGUTS!

Benvolgudes famílies:
En primer lloc, l’equip d’educadores, us volem donar la benvinguda a la Llar d’infants Pescallunes de Ventalló i al nostre bloc!
Esperem que hagueu tingut tots plegats un molt bon estiu... i de nou aquí! Alguns ja ens coneixem del curs passat, d’altres ens anirem coneixent al  llarg d’aquest nou curs... i tots plegats acabarem essent molt bons companys i companyes!
Recordeu que estem en temps d’adaptació, un període amb unes característiques especials pels vostres fills i filles: canvi d’ambient, d’espais, i de persones. Realment representa un esforç per tots plegats, nens, pares i educadores, ... però el qui ho viu més intensament és l’infant, i és per això que els adults hem de fer el possible perquè aquesta adaptació sigui suau, curta i agradable!
racó del joc simbòlic, P-2

racó del joc simbòlic, P-2

racó de la lògica matemàtica, P-2

racó de la lògica matemàtica, P-2

racó del bon dia, P-2

Aquestes primeres setmanes seran un període important per adaptar-se a la classe, als diferents espais de la Llar, conèixer les educadores i els companys i companyes amb qui cal conviure unes hores al dia i compartir les noves descobertes, i sobretot  passar-ho d’allò més bé tots plegats!

la nostra cuineta, P-1

 
la nostra cuineta, P-1

jocs didàctics, P-1

jocs didàctics, P-1

pati
Ah! per cert... sabeu quin nom tenen les nostres classes?
El grup de P-1 són els ossets!


I a P-2 ... les granotes!


Així doncs, benvinguts a tots i a totes!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!