Inaugurem el nostre racó "pedra, pedreta" amb un munt de jocs!!

Hem col·locat a l'entrada de la Llar el nou racó pedra, pedra amb un munt de jocs per passar una bona estona entre amics, pares, mares...,
Conte pedra: tenim una bossa amb pedres amb diferents personatges. Comencem el conte traient una pedra i comença la narració..., tot seguit l’Infant agafarà una pedra i podem anar enllaçant i creant el nostre propi conte!
Experimentem amb sorra i pedres: capsa de fusta amb pedres, sorra i petxines, podem oferir alguns estris com ara coladors, embuts, tubs... perquè l’Infant pugui manipular i experimentar amb els materials.
Construccions: capsa de fusta amb pedres de diferents mides i colors perquè l’Infant pugui manipular i experimentar i crear la seva construcció.
Pedres de colors i llesca de tronc: calaix amb pedretes de colors, vermelles, blaves, verdes i grogues, i llesques de fusta amb dibuix d’espiral i porcions de colors. L’Infant pot associar els colors, seguir els camins...
Jocs associació pedres: calaix amb pedres de diferents dibuixos que l’Infant ha d’aparellar.
Dominó de pedres: pedres de colors que l’Infant ha d’anar relacionant.
Fem camins: pedres blanques pintades amb dos tipus de línia, recta i corba. Els Infants poden crear els seus propis camins!
mireu, mireu....



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!