Tret de sortida d'una nova UD: Gaudir de la tardor

La tardor és una estació de l'any  on es troben molta varietat de fruits i elements  molt diversos amb els quals els infants poden observar com van canviant i pensem que són una font de riquesa sensorial.
Per l’Infant són uns elements molt pròxims i amb els que gaudiran fent les activitats plantejades. Aprenen a través de la interacció amb els altres i la realitat que els envolta, per tant és clau que les educadores els oferim aquestes eines per experimentar, assimilar, induir o observar.
Els infants descobriran el seu entorn més proper a partir de l'experimentació, al mateix temps aniran adquirint cert hàbits i destreses manuals per poder desenvolupar capacitats i habilitats com la comunicació, l'observació, el concepte d'espai, l'abstracció, fer hipòtesis, la psicomotricitat fina...
Coneixeran diferents tècniques  i materials d'expressió plàstica i aniran adquirint continguts lògico-matemàtics a partir de la realitat que els envolta.
Hem pensat que la millor manera d’introduir la nova UD seria amb un conte: “Quan arriba la Senyora Tardor”. Així que patufets i tabalets hem sortit cap a fora, a l’entrada de la Llar on ens esperava una bona sorpresaaaa!!
Era la Senyora Tardor, que ha arribat a la Llar a visitar als petits Pescallunes, la senyora Tardor anava vestida d’una manera molt divertida... a aparegut amb un paraigua, i és que avui feia una miqueta de vent que l’ha ajudat a arribar fins aquí. Portava una faldilla vermella amb un davantal ple de butxaques!!  La Senyora Tardor visita l'escola per ensenyar als nens totes les sorpreses que du a les butxaques... Hi du els bolets, les magranes, pinyes, castanyes...i un munt de coses més amb les podrem acabar d’omplir el racó que tenim al final del passadís!!

Ens ho hem passat molt bé!! Gràcies per la teva visita Senyora tardor!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!