UD Els papes i les mames van a treballar: avui ens visiten en Raimon i la Noemí, el papa i la mama de la Zoe, que són educador caní i terapeuta!!

Seguim amb la UD els papes i les mames van a treballar, i avui ens han visitat en Raimon i la Noemí, educador caní i terapeuta!! Ens han explicat que quan venen a deixar a la Zoe a la Llar... no van massa llum de nosaltres, a l’altre costat de la carretera hi tenen la seva feina. I què fan? Doncs ens han explicat que ensenyen als gossets a portar-se molt i molt bé!! On han de fer pipi i caca, com han d’anar al costat de les persones que els acompanyen, com s’han de saberesperar, i també a jugar durant una bona estona!! Ens han explicat que hem de ser molt responsables amb els gossets i la resta d’animals, que els hem de cuidar i estimar moltíssim igual que ens estimen ells a nosaltres!! Ens han portat dos gossets molt bonics, el “Chop” i la “Mes”... hem passat una molt bona estona plegats!!


Moltes gràcies Raimon i Noemí!! Hem estat encantats de passar aquest matí amb vosaltres, i com no, amb en “Chop i la Mes”!!





















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!