Tret de sortida al projecte: Els nostres padrins de lectura!

Avui hem donat el tret de sortida  al projecte que vam començar el curs passat amb els nens i nenes de segon de primària de l’escola Oliveres Mil·lenàries de Ventalló  i els nens i nenes de la classe de P2, de la Llar d’Infants Pescallunes de Ventalló.

Els alumnes de 2n de cicle inicial de l’escola Oliveres Mil·lenàries, seran els padrins de lectura dels nens i nenes de P2 de la Llar d’infants per tal de poder-los  explicar un  conte.
La idea, com l’any passat,  és que els dijous de cada última setmana de mes els alumnes  de l’escola expliquin un petit conte al seu fillol de la Llar d’infants  per tal de fomentar el gust per la lectura, l’hàbit d’agafar contes, de llegir amb  companyia , de crear nous  vincles i   fomentar la relació Escola – Llar d’infants. 

A l'entrar a la classe, els peixets hem quedat tots un xic parats... però en un tres i no res... ja estàvem al costat del nostre padrí o padrina. Tot i que a alguns ens ha costat un xic...de mica en mica hem anat agafant més confiança i estrenyent el vincle amb el nostre padrí. Després de mirar durant una bona estoneta el conte que ens han portat hem tingut temps de jugar al racons de la classe i fins i tot al pati!  Ens ho hem passat teta!!!

Com era d'esperar, després de l'experiència de l'any passat, ha estat tot un èxit!! mireu, mireu...

















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!