Tret de sortida d'una nova UD: La Rínxols d'or a l'hivern!

En aquesta unitat didàctica treballarem principalment el desenvolupament de la comunicació i del llenguatge a través de diferents versions del conte de la Rínxols d’or.

Enfocarem aquesta UD a l’estació de l’hivern i fomentarem el plaer per l’escolta, l’intercanvi d’emocions, el goig per un bon clima de comunicació, la identificació amb els personatges l’anticipació a les escenes que succeeixen en el conte, la comprensió de la història/argument del conte, etc..
També treballarem aspectes matemàtics relacionats amb algunes qualitats sensorials i amb la mesura. Coneixerem i relacionarem amb les parts del cos peces de roba pròpies de l’hivern.

Ho farem a partir d’activitats lúdiques, motivadores i plantejades des d’un enfocament globalitzat.

Amb aquesta unitat ens plantegem una sèrie d’objectius com ara: començar a assolir pautes d’escolta i respecte durant les activitats,  identificar les parts del cos i relacionar-les amb peces de roba de l’hivern,  ser capaços de representar sentiments mitjançant els gestos facials: alegria, enuig, sorpresa... entre d’altres.

Per tal d’ajudar-nos a assolir aquests objectius hem plantejat un seguit d’activitats, totes elles la mar de divertides, com sempre obertes i molt engrescadores. Us podem posar algun exemple com fer un racó de la caseta dels tres ossets  a l’entrada de la Llar, on hi podreu passar bones estones, com sempre, durant les entrades i sortides, sessions de psicomotricitat amb caixes, jugant al nostre propi bosc, safates d’experimentació amb civada i cereals, fent sessions d’expressió artística... i un munt més d’activitats!!
Com sempre la participació de les famílies, de vosaltres és imprescindible per poder tinar endavant tots els nostres projectes!  Així que us convidem a participar-hi en qualsevol moment!!!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!