Tret de sortida de la primera UD del curs: art i joc a la tardor!!

Hem escollit aquesta Unitat didàctica perquè ens permet observar el pas del temps i els canvis que es produeix en l’entorn. Al mateix temps conèixer els elements i fruits característics de l’estació, així com les seves costums.
La tardor proporciona elements amb els que els infants poden interaccionar a través del joc i la manipulació, ja sigui a través del llenguatge plàstic, activitats que contribuiran al desenvolupament de la psicomotricitat fina o bé de l’estructuració del pensament lògic matemàtic, la observació i la formulació d’hipòtesis.
Tots aquests elements, jocs, contes, costums, materials,... permeten també un treball d’introducció de vocabulari propi de la tardor i la progressió dels infants en els actes comunicatius.
Aquesta UD propicia també la participació de les famílies, ja sigui aportant materials o col·laborant presencialment en algunes activitats.

Per començar, i perquè la Sra. Tardor estigui ben contenta en arribar a la nostra Llar, hem pesant ambientar el nostre passadís, i que així faci molt de goig, amb un mural que hem  pintant amb corrons i amb els colors típics de la tardor: groc, vermell, taronja i marró!
De ben segur que li agradarà molt, i si no… mireu que bé ens ha quedat!!











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!