UD art i joc a la tardor: sortida a la bassa, arriba la Sra. Tardor!!

Doncs siiii!  Avui fem la nostra primera sortida del curs. Ja teníem algunes mames que ens esperaven a fora, uns agafadets de les mans, alguns altres que es deixaven anar, alguns a estonetes a coll... però de totes maneres ens anem en sortit!!
Tot xino xano hem arribat a la bassa, on hem fet un mitja rotllana i hem començat a parlar de l’arribada de la tardor... quan tot d’un plegat hem sentit algú que cantava i dansava donant saltirons la mar de contenta!! Sabeu qui era? La Sra. Tardor!! Quina emoció. La seva vestimenta era molt divertida i portava un davantal tot ple de butxaques de tots colors.
A cada una de les butxaques hi portava quelcom típic de la tardor: ens ha portat pinyes, fulles seques, carbasses, castanyes, bolets i fins i tot un cargol!! Abans de marxar, però, ens ho ha deixat perquè ho poguéssim portar cap a la Llar!! Siii! Ja ho tenim... sabeu podríem fer, entre tots, un racó de la tardor!! 
Ens ho hem passat teta!! i volem agraïr a les mames que ens han pogut acompanyar la seva ajuda, sense la vostra col·laboració això no seria possible!!
Us deixem alguns vídeos de la nostra primera aventura!





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!