Projecte hort: visitem l'hort de la Remei i en Josep, els avis de l'Arlet!

Avui toca hort i sabeu... per ser-ne uns experts de la matèria hem volgut visitar un hort molt i molt bonic! Ple d’un munt de coses, bledes, tomateres, cebes, faves, enciams, patates...Uiuiui!! quina enveja!!
Doncs mireu, tot xino, xano, Popets i Peixets, hem sortit de la Llar la mar de contents! Una nova aventura ens fa anar fins a l’hort de la Remei i en Josep, sii, els avis de l’Arlet Pi!
La Remei ja ens esperava a la porta de casa... que contents ens hem posat només d’entrar... tractors, eines,... un munt de coses que ens atreien moltíssim... però nosaltres... cap a l’hort!
Tots en fila india, per no trepitjar les regues, hem anat amunt i avall de l’hort escoltant la Remei que ens deia que hi havia plantat a cada raconet de l’hort! Ens ha donat dos savis consells... “heu de treure les herbetes cada dia que sortiu a treballar l’hort i l’heu de regar molt i molt!”... ah!! I per últim també ens ha dit que ella posa unes paperines de plàstic per espantar els estornells... que només fan que voltar les tomateres!! Però el que no sabia la Remei és que nosaltres comptem amb l’ajuda d’en Carbassó! El nostre espantaocells!!
La Remei també ens ha convidat a veure les gallines! Que contents ens hem posat!! I per últim hem pogut jugar una estoneta a la caseta de l’Arlet i en Cesc, el seu germà, que els hi va fer en Frederic, el seu pare!! És maquíssima!!
Moltíssimes gràcies Remei i Josep, ens ho hem passat teta! Gràcies per obrir-nos les portes de casa vostre!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!