Mil gràcies a tots per una cloenda tan especial: Festa de final de curs 2017/2018

De bon matí ja ens posem mans a l’obra amb el grupet de pares voluntaris, cal traslladar cadires, taules, neveres, ambientar el pati, embossar plats, coberts, gots... tot preparat per començar la festa de final de curs!!

Gairebé estem tots preparats amb les nostres disfresses de gallinetes, tot a punt per l’espectacle! De ben segur que ens quedarà teta!!

Un cop graduats... a gaudir de la festa amb bona música a càrrec de la Companyia Papi bou... que ho han fet genial!! mil gràcies!

Tot seguit... el berenar sopar de germanor, que com cada any ha anat genial!

Com ja us vam dir, mil gràcies pares i mares per la vostra col·laboració, gràcies per ser-hi sempre, per compartir amb nosaltres aquests moments tan màgics! Mil gràcies de nou per deixar-nos compartir aquest bocinet de la vida dels vostres fills. També moltíssimes gràcies a tots els familiars que van voler compartir amb nosaltres aquesta tarda tan màgica.

També donar les gràcies al nostre Ajuntament per apostar tan fort, com sempre, per la Llar d’infants. Donar les gràcies a tot l’equip! Sou genials!!

I com no, donar les gràcies a Orió Serveis Educatius, la nostra empresa, que sempre està quan els necessitem, que ens acompanyen en el nostre-vostre projecte i que ens ajuda a fer-lo realitat!!


I, ara em toca a mi, com a directora, també vull aprofitar per donar les gràcies a l’equip educatiu. Unes grans companyes, unes grans educadores i unes millors persones amb les que tinc la gran sort de compartir aquesta feina.
Esperem que tots hagueu gaudit de la festa!! 


































Comentaris

  1. Aquest ha sigut el primer any de la Martina a la llar i estem super agraits en tots els aspectes! Gràcies per la vostra feina paciència i dedicació!

    ResponElimina
  2. Aquest ha sigut el primer any de la Martina a la llar i estem super agraits en tots els aspectes! Gràcies per la vostra feina paciència i dedicació!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marga!! motles gràcies a vosaltres per la confiança!!! i per la col·laboració!!! ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!