Celebrem la Castanyada!!!

Siii!! Ha arribat el dia! Quin goig que feien tots els nostres castanyers i castanyeres!! Estaven tots i totes molt rebonics!!!
Bé, després de l’acollida del matí hem anat tots plegats a la classe de les Ratetes presumides on hem fet les nostres rutines de cada dia, bon dia, pastoret, assistència... i tot d’un plegat... toc, toc, toc...han picat a la porta!! “qui deu ser?” uns han dit...”el follet del bosc!!!”... però aquest cop noooo, aquest cop era una velleta la mar de simpàtica i carinyosa... era la Castanyera!!
Quina sorpresa! Quina il·lusió!!! Quina emoció!!! Quants sentiments  en un moment!!!!
Hem quedat ben embadalits!!! No sabíem ben bé què dir... sortosament ha estat ella la que ha començat a parlar amb tots nosaltres molt dolçament... estàvem asseguts a la rotllana del bon dia i l’hem convidat a seure amb tots nosaltres. Ens ha explicat que venia a dur castanyes que havia collit de la muntanya per a tots els Pescallunes! Nosaltres li hem volgut agrair cantant-li alguna cançó i també li hem regalat un ball que hem fet plegats!
Després de cantar i ballar durant una bona estona hem sortit al pati... allà hi havia el castanyer, en Josep, el nostre agutzil, que ens ha cuit les castanyes... umm!! que n’eren de bones i calentones!!
Hem passat un bonic matí gaudint d’una bonica festa!!
Gràcies a tots i a totes i sobretot també agrair a en Josep i a l’Esther que un any més ens hagin fet de castanyer i castanyera!!




Comentaris

  1. Quin fart de riure!
    Mil gràcies per aquest día màgic i tots els seus personatges. De vegades m'estimaria més ser-hi allà fent gresca!
    Clara

    ResponElimina
  2. Ayyy que risa y emocion verlos todos de castañer@s! Muchas gracias a todas y a Esther y Josep por hacerles este dia mucho mas divertido y especial si era posible!! Carla al llegar a casa de nuevo com toda la emocion buscando su traje de castañera y contándome llena de ilusion todo el dia! Sois los mejores!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maria ha sido muy divertido!! y sí, estaban todos gaupísimos!!!
      Muchas gracías!!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!