UD El follet del bosc: pintem amb pinyes!

Avui el nostre amic el follet del bosc ens ha fet una nova sorpresa! Ens ha portat caixes, pinyes i temperes dels colors de la tardor…, groc, taronja, vermell i marró!!
A la classe de les ratetes presumides han optat per posar una cartolina a dins d’una tapa d’una caixa de cartró, han posat pintura líquida, pinyes i apalli...a sacsejar! A moure la caixa d’un costat i d’un altre per fer la seva nova obra d’art!
Pel que fa a les caputxetes... han fet servir el que el follet del bosc els hi havia portat! Un rellamp de caixa, on ha dins ja hi havia unes cartolines blanques que la folraven tota, les temperes amb els colors de la tardor i les pinyes. Han omplert la caixa amb pintures i pinyes, l’han tancada bé amb celo ample i ... a fer-la rodolar amunt i avall del passadís! Quina sorpresa en obrir la caixa i veure què boniques havien quedat les cartolines!



Comentaris

  1. Ayyy que divertido!! que caras de alegria!! Estan todos para comerselos! Muchas gracias a todas por hacer de sus dias divertidos y sorprendentes!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!