Junts aprenem!!!


Ara ens agradaria compartir amb tots vosaltres una petita anècdota que ens ha passat avui a la classe de les caputxetes!
Com ja sabeu, a P2 treballem  les emocions, i cada matí, abans del bon dia, ens preguntem com estem!!
A la nostra classe gairebé sempre estem de sort i tots estem immersos en un pou de felicitat!!! Tots cridem ben fort...”content!!! contenta!!!!”, avui, però l’Idai, s’ha de dir que tot rient, ens ha dit que estava enfadat!!  Què dius ara Idai? Què t’ha passat?... se li ha escapat un somriure d’orella a orella i ha cridat ben fort...”nooo jo estic content”!
Tot i amb això algun dels nostres petits ha centrat l’atenció a la cara enfadada, sí, sí, un d’ells en Pere, que després d’observar-la, i de rumiar una estoneta, se n’ha adonat que la boca no és la mateixa que la cara contenta!! “Sílvia!!!” ha cridat tot preocupat...”la boca està giradaaaaaa, què ha passat???”
Això ha donat pas a un debat molt i molt interessant!! Només us direm que la sessió de música l’hem començat a les 10:30, hora en que comencem a recollir per sortir al pati!!! Resulta difícil de creure com el comentari o l’acció d’un company o companya inspira a la resta, i un cop més podem dir... JUNTS APRENEM!!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!