UD Mascotes: en Joan i la seva tortuga, la "Tortu!!"

Avui torna a ser un dilluns especial! Aniversari? Noooo!!! Mascotes? Siiiii!!! Avui el nostre protagonista és en Joan i la seva tortuga, la “Tortu”!!
Així que un cop hem esmorzat, petits i grans hem fet un trenet la mar de llarg i eixerit i tots cap a l’aula polivalent!
Allà ens esperava la Tortu, dins d’una bonica peixera amb un xic d’aigua, i és que la Irene, la mare d’en Joan, ha pensat que ens agradaria molt poder acabar d’omplir la peixera a nosaltres mateixos, així que ens ha portat l’aigua exacta que hi havíem de posar. Ha estat tota una aventura! Tots al voltant de la taula observant la tortuga, veiem que a mesura que li acabàvem d’omplir la peixera es bellugava un xic més i es mostrava molt més contenta! En acabar li hem posat, també, menjar!!
Un cop s’ha relaxat hem vist que tenia també dos ulls, una boca, quatre potetes, una cua i una closca on hi amaga el cap quan veu algun perill!
Hem conegut algunes coses més de les tortugues, com que n’hi ha de diferents mides, que viuen en diferents llocs, no totes són d’aigua i no totes mengen boletes com la Tortu d’en Joan!!
A més a més la Irene ens ha dit que la podem tenir a la Llar durant uns dies!! Quina emoció!!!
Moltes gràcies Irene i Joan per deixar-nos gaudir de la vostra mascota a la nostra Llar!!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!