Projecte comparteix un dia amb nosaltres: la Mª Rosa, la mare de la Valentina ens explica la seva experiència!!

Hola, sóc la Rosa la mare de la Valentina. Com ja sabeu vaig passar un dia a la llar. En primer lloc, donar-vos les gràcies per poder compartir aquesta experiència amb vosaltres: educadores i nens.
Sabem cada dia el que fan els nostres fills, amb el correu que ens envieu i ens hem fem una idea. Però,de veritat que no és el mateix, poder-lo compartir amb ells. Són: espontanis, alegres, divertits, innocents,curiosos, algun una mica “trapella”....
L’equip d’educadores fan una feina fantàstica, sé que és la seva feina,i que són professionals, però, tot i així, no deixen de ser persones amb GRAN DO d’estimació i afectes per els nostres fills, que per nosaltres són el més important.
Realment no t’adones de la gran feina que fan fins que ho veus i ho vius amb elles i els nens. El que és segur, és que es preocupen pels nostres fills. De tots i cada un d’ells, sigui el que sigui. Més  o menys xerraire, més o menys trapella, més o menys independent, més o menys introvertit..... tenen cura de tots i cada un d’ells, sense cap excepció. Ensenyar-los les rutines, cançons, a compartir, a menjar, a la higiene personal, a escoltar-los, corregir-los quan no ho fan bé, renyar-los si es porten malament....Mil i una cosa que hi ha al dia a dia,  crec que a vegades no hi donem importància i realment crec que ho és molt. Es preocupen si els nostres fills estan callats, si no tenen gana, si no tenen ganes de  jugar, o de no voler fer  les activitats, si es troben bé......Cada dia estan pendents de tot i de tots: si un cau, si un altre te pipi, si un altre vol explicar alguna cosa,si un te mocs, si un no menja porc ,si l’altre és celíac....i sempre amb mostres d’afecte, somriures, abraçades, petons...Fan moltes petites - grans feines i sempre pendents dels nostres fills. Han de tenir molta paciència, cada dia amb els nens i alguna vegada inclòs amb els pares. Tots soms com soms, petits i grans, tots amb les nostres maneres de ser i de veure les coses. “Tants caps, tants barrets”.
Us vull donar les gràcies per la bona cura que teniu amb els nostres fills. Felicitats per la feina extraordinària que feu. GRÀCIES.
Una abraçada molt gran.
Rosa.






Moltíssimes gràcies Rosa per compartir amb nosaltres el dia a dia dels nostres petits!! i gràcies per compartir amb tots la teva experiència!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!