Benvinguts al nou curs!

Us volem donar la benvinguda a la nostra - vostra Llar d’infants Pescallunes de Ventalló!! Estem molt contentes d’iniciar un nou curs escolar i, amb aquest, una nova aventura per a tots plegats, en la que de ben segur ens ho passarem d’allò més bé tots junts, compartim un munt d’experiències i d’emocions!!
Com ja sabeu estem en ple procés d’adaptació, un procés que podríem qualificar com a diferent, potser un xic més complicat o difícil, tant pels vostres fills i filles, com per a vosaltres com a pares, fins i tot per a nosaltres les educadores. L’adaptació és un procés individual de cada infant, a uns els costa un xic més que a d’altres, però el que és ben segur que entre tots aconseguirem que els vostres fills i filles estiguin d’allò més bé en el seu nou entorn.
Aquests curs, la classe dels infants de P0 és la classe de l’Elmer, i la Míriam la seva educadora, P1 és la classe de la Rateta presumida, i la seva educadora la Montse, i a P2 la classe de la Caputxeta vermella, i la Sílvia la seva educadora. 
A poc a poc, durant les properes setmanes anirem descobrint cadascun dels espais i racons de joc!! Estem tots molt emocionats!!
Molt bon inici de curs a tothom!!



Classe P0 Elmer


Classe P1 La Rateta presumida


Classe P2 La Caputxeta Vermella

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!