UD Mascotes: ens visita la gosseta de l'àvia de l'Abril!

Avui ens visita la primera mascota!! Es diu Cloe i és una Chihuahua!!! És la gosseta de l’àvia de l’Abril, la Lourdes. L’Abril i la Cloe passen moltes estonetes juntes, juguem plegades i s’ho passen teta!! i és per això que la Mireia, la mama de l’Abril, ha volgut que la coneixem!!!
La Mireia ha vingut de bon matí i hem fet el bon dia plegats!! Tot seguit hem fet un trenet la mar d’eixerit i tots, petits i grans, hem anat fins a l’aula polivalent. Allà hem pogut conèixer a la Cloe! La nostra protagonista del dia d’avui. La Mireia i l’Abril ens han explicat moltes coses dels gossets. I una de les coses que més ens ha encuriosit i ens ha agradat és que quan mouen la cueta mostren que estan molt contents!! La Cloe no parava de moure-la... deu voler dir que s’ho ha passat igual de bé que tots nosaltres!! L’hem pogut tocar, amanyagar, jugar amb ella, passejar-la... ha estat molt emocionant!!
Volem donar les gràcies a la Lourdes, a la Mireia i a l’Abril per compartir amb nosaltres un moment tan especial, una manera d’aprendre moltes coses de les nostres mascotes que ens ajuda a  identificar-los, conèixer-los millor i cuidar-los tot gaudint de la seva companyia.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!