Tret de sortida d'una nova UD: A l'abril contes mil!


 Aquesta UP pretén despertar l’interès dels infants pel món dels contes fomentant implícitament l’escolta activa, la comunicació i la relació. Com ja sabem, els contes permeten indagar en diferents aspectes relacionats amb els sentiments, emocions, pensaments, angoixes, dubtes, imaginació, fantasia, etc. propis de cadascú. D’aquesta manera, es pretén fomentar l’aflorament d’aquests aspectes a través de diferents contes i dinàmiques lúdiques i engrescadores.


Per a fer-ho, cada setmana tindrem un conte “protagonista”. Aquest s’explicarà cada dia en un moment que tinguem: després del bon dia, abans de sortir al pati, abans d’anar a dinar, abans d’anar a dormir… Repetir-lo cada dia  ens permetrà incidir amb més profunditat en els processos de comunicació i llenguatge en les diferents edats, propiciant instants d’atenció i procurant que en la mesura del possible, puguin integrar una seqüencia de fets i  progressivament siguin capaços d’anticipar-s’hi.

Aprofitem aquesta UD per engrescar-nos de nou en el Projecte "Comparteix un conte" i convertim l'entrada de la Llar en un petita biblioteca on podem compartir un munt de moments amb les nostres famílies, podem compartir un munt de contes entre nosaltres i fins i tot ens en podem emportar algun a casa! 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!