Sorpresaaaaaa... un esquirol a la Llar!

Sabeu que tenim una programació feta que ens ajuda moltíssim a estructurar el nostre dia a dia a la Llar, que facilita moltíssim la nostra feina, l’atenció als infants i com no, ajuda als nostres petits a que, de mica en mica, vagin adquirint molta més confiança en ells mateixos.

Doncs bé, dins d’aquesta programació avui tocava panera amb els Elmers, psicomotricitat amb les Ratetes presumides i música amb les Caputxetes vermelles...

Sabeu què? No hem fet res del que teníem programat!! I és que això també forma part de la nostra manera de treballar!!! Som prou flexibles com per poder gaudir de qualsevol moment que generi una font d’aprenentatge i coneixement com ha estat, per exemple, la sorpresa tan especial  que ens ha preparat el nostre follet del bosc tot fent còmplice a la Míriam!

No parem!!! Sabeu de què hem pogut gaudir avui a la Llar? De la companyia d’un petit esquirol!!! Siiii!! Com sempre, després d’esmorzar ens estàvem preparant per l’activitat quan tot d’un plegat hem tornat a sentir els picarols... directament tots han dit... “el follet del bosc!!!” i sens dubte era ell. Ens hem deixat guiar pel so dels picarols fins a l’aula polivalent on ens esperaven la Míriam, el follet i un bonic esquirol. Hem quedat ben bocabadats!!! La Míriam ens ha explicat com l’havíem de tocar, amb molta cura i molt suaument, i també que és important no cridar, millor parlar fluixet i així evitem que s’espanti. A més a més li hem donat un bocinet de poma... i és que la Míriam ens ha dit que li agrada molt la fruita!!

Volem donar les gràcies al follet però molt especialment a la Míriam per aquesta sorpresa tan especial!! Ens ha encantat!!











Comentaris

  1. Felicitats!!!
    Es molt bonica la vostra feina

    ResponElimina
  2. Ostres, quina sorpresa mes xxula.nsegur q han disfrutat moltissim! !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Raquel han quedat bocabadats!! ben sorpresos!! això sí que no s'ho esperaven!!!

      Elimina
  3. Muchas gracias a todas sois un amor todas! Me los imagino las caras al ver la sorpresa! Sois geniales todas!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!