Tret de sortida d'una nova UD: Anem amunt i avall!

Amb aquesta unitat didàctica pretenem despertar, encara més, l’interès dels infants pels mitjans de transport. El nostre objectiu principal és que els infants coneguin els diferents mitjans de transport que hi ha, per quin mitjà es desplaça cadascun, quins són algunes de les normes principals que guien la circulació dels mateixos i dels vianants, etc. Per tant, en tot moment pretenem realitzar un aprenentatge en el qual l’Infant sigui el protagonista i construeixi els seus propis coneixements i habilitats.

En aquest sentit, suggerim  utilitzar estratègies metodològiques que prioritzin l’observació, la reflexió i l’aprenentatge basant-nos en els interessos dels infants, potenciant el fet que  l’escola o la Llar han de ser un lloc privilegiat d’aprenentatge i de creixement personal, per això els infants s’han d’involucrar en el seu procés d’aprenentatge constant. Els infants han de tenir un paper actiu en tot moment per sentir-se motivats i amb ganes de conèixer coses noves i apassionants. Perquè la Llar pot ser una font d’inventiva, aventura i descoberta constant. Per això proposem aquesta UD com a tres petits projectes de treball, agrupant-los en terra, mar i aigua!


En aquest sentit, el seguit d’activitats que proposarem són del tot orientatives, el projecte és obert i en poden sorgir de noves en qualsevol instant! En qualsevol cas per dur a terme les diferents activitats que puguin sorgir durant aquesta Unitat Didàctica, ens basarem sobretot en jocs, experiments, i activitats que despertin la motivació i interès en els infants i fer així més atractiu el procés d'ensenyament-aprenentatge.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!