UD Anem amunt i avall: Descobrim els transports que s’amaguen en el nostre entorn més proper!


Ratetes i Caputxetes cadascú amb un company de la mà comencem la nostra aventura!! Descobrim els transports que s’amaguen en el nostre entorn més proper. 

Només sortir per la porta... “cotxes!!! El cotxe de la Sílvia, i el de la Míriam, el de l’Andrea és blanc i també hi ha el de la Montse” diuen..., això promet!!!
Girem la cantonada i ... sorpresa! Tractors!!! En veiem un de petit, un xic vellot, però al costat n’hi ha dos de grossos, un de verd i un de vermell... “un estripador i una arada”... diuen l’Aniol i en Mateu!
De moment tenim molta sort! Només de sortir i ja hem trobat cotxes, tractors... i alerta! També una furgoneta, “és petita” diu en Pere! Anem avançant i no us ho creureu! Pel costat ens passa una nova furgoneta, però aquesta siii que és grossa!! “piii, piiii” toca el clàxon i ens saluda!!!
Ens acostem a la bassa  i abans d’arribar-hi... “un tot terreny suzuki” criden contents l’Aniol i en Mateu!! Un tot terrenys? els pregunto, i per què serveix? “Per anar a la muntanya”, contesten sense cap dubte!
Dos metres més avall, un camió de begudes!! Això sí que és tenir sort!!! I més endavant... una nova furgoneta... “segur que porta caixes i ampolles” diu l’Aniol tot convençut!
Eiiii! Mireu que hi ha més enllà! Un cotxe molt petit!!! “És el cotxe del dinar“diu en Joan! Doncs sí! En Francisco ens porta el dinar amb aquest cotxe! I al costat... una moto! Tots la volem tocar!!!
No podem ser més afortunats!! A punt de girar la cantonada i... una bicicleta!!! El noi que la porta molt amable s’atura i ens deixa fer-li una foto!
Ara ja toca fer mitja volta i cap a la Llar!!!
Però aquí no acaba tot, un cop al pati... sentim de nou un clàxon... però aquest cop un xic més fort... un camió que passar per la carretera!! “deu portar pinso...” diu en Mateu...

Fins aquí la nostra aventura d’avui! Simplement una sortida  pel poble és suficient per aportar-nos una gran experiència que ens ajudarà a fer un pas cap endavant i de ben segur que ens despertarà, encara més, l’interès pels mitjans de transport. Ens ho hem passat tetaaaa!!
















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!