UD Anem amunt i avall: ens visiten els Mossos!


Durant aquesta setmana estem aprenent moltes coses dels mitjans de transports aeris, però com ja us vam explicar, ens ho hem plantejat com un projecte, un projecte obert on hi tenen cabuda milers d’activitats programades o no per nosaltres les educadores, per vosaltres els pares i fins i tot per algun amic o familiar!
Així que avui... deixem una mica de banda els mitjans aeris i ens retrobem amb els terrestres de nou! Un cotxe, sí, avui ens visiten i ens porten un cotxe!!! Però no un cotxe qualsevol, no, noooo... un cotxe de Mossos d’Esquadra! Us podeu imaginar com estem d’emocionats? Això és la bombaaaa!
Doncs sí, avui han passat una estoneta del matí amb nosaltres a la Llar en Martí, la Marta i en Jordi. El tiet, la tieta i el pare d’en Mateu i l’Aniol.
En Martí és Mosso i molt amablement ens ha vingut a fer una visita amb el seu cotxe de treball. Ens ha ensenyat tot el que porten al damunt els Mossos, ens ha ensenyat el cotxe per dins, ens ha posat les sirenes,  i fins i tot ens hi ha deixat pujar! Aaah!!! També ens ha portat uns dibuixos per poder pintar!!!
Ens ho hem passat tetaaaa... tot i que algú també s’ha endut un bon ensurt al sentir la sirena!!! Jajaja però en un tres i no res i amb  alguna que altre carantoina se li  ha passat!
Mil gràcies Martí, Marta i Jordi!!! Hem estat encantats de tenir-vos aquí aquest matí! Esperem que també ho hagueu passat igual de bé que nosaltres ho hem passat amb la vostra companyia.
Una forta abraçada i fins a la propera.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JA HO TENIM TOT PREPARAT PER ANAR A ESPERAR ELS REIS!!

UD La festa dels colors: tècnica del regalim amb el color vermell!